2017

Vier bijeenkomsten binnen een wijken van Hilversum waar de kinderen en buurtbewoners betrokken worden. Met de kinderen worden workshops gehouden, gevolgd door een buurtfeestje met de buurtbewoners. Thema van alle bijeenkomsten is multiculturele diversiteit. Met optredens en workshops uit diverse culturen wordt de buurt vertrouwd gemaakt met de positieve kanten van de bestaande multiculturele diversiteit. Deelnemers en aanwezigen leren elkaar en elkaars culturen kennen

Timing activiteiten:

1. Middagprogramma van 14:00 tot 17:00 uur. Themaworkshop met kinderen van de kinderclub. Vier thema’s in 2017: Afrikaanse Djembe, Latijns Amerikaanse Salsa, Turks brood bakken, Totemtekenen.
  2. Buurtfeestprogramma van 17:00 tot 22:00 uur. Thema gelijk aan het middagprogramma. Buurtbewoners participeren door zelf eten te bereiden. Interactive muziek en dans, passend bij het thema, worden georganiseerd, waarbij de buurt zoveel mogelijk participeert.

6 mei – Wijkcentrum De Geus

Afrikaanse Djembe

Klik op de foto voor een filmpje
Klik op bovenstaande foto voor een filmpje

17 juni – Wijkcentrum De Geus

Latindans workshop voor kinderen

9 september – Wijkcentrum De Geus

24 september – One Hilversum Festival 2e editie

Locatie: Oude Haven

Ga naar onze Facebookpagina voor het laatste nieuws!

Kraamhouders

Als u graag een kraam wilt tijdens het festival kunt u een kraam huren. Ook is het mogelijk om met uw eigen food-truck te staan.

Vrijwilligers

Wat is er leuker dan op deze dag als vrijwilliger te fungeren, temeer omdat je van gratis eten en drinken wordt voorzien? Interesse? Neem dan even contact met ons op.

4 november – Wijkcentrum De Geus